O nama

Pernik stolarija logo

Pernik stolarija je osnovana 2003 godine od strane Zorana Perića iz Ribara.

Mi verujemo u ono što radimo i iznad svega cenimo kvalitet. Poverenje naših klijenata nam predstavlja najveće zadovoljstvo. Oni uvek mogu da računaju da će im naši proizvodi biti servisirani čak i posle više godina.
Ukoliko imate želju da oplemenite svoj životni ili poslovni prostor Pernik stolarija će Vam pružiti i više od onoga što ste zamislili. Zato nas posetite na našoj adresi ili na tel.

Pernik stolarija u osnovi se bavi izradom vrata za unapred poznatog kupca, prema unapred definisanim zahtevima. Nudimo mogućnost izrade najrazličitijih tipova vrata po meri koja obezbedjuju odredjenu izolaciju, dugotrajnost i neograničene mogučnosti završnih obrada i uklapanja u enterijere
– Ulazna
– Sobna
– Jednostavna
– Luksuzna
od punog drveta, medijapana, furnira ili kraft mastera

Materijali od kojih se proizvode vrata pazljivo se biraju. Krilo vrata izradjeno je od ekstrudirane iverice ili kartonskog saća “sve po želji kupca”, oblozeno medijapanom koji lakiramo poliuretanima po Ral karti u više boja ili furniramo prirodnim furnirima u više tonova uz mogućnost vertikalnog i horizontalnog furnira ili intarzije. Imamo i veliki izbor umetnih lajsni i ručica.
Pored (sobnih) vrata bavimo se proizvodnjom kuhinja po želji i drvenih stepeništa.

Pernik stolarija firma